Ziekmelden 033-4450333 of via de HOY app

Kledingevent 15 en 16 december

15 en 16 december organiseert PRO33college een KLEDINGEVENT voor alle geïnteresseerde. Tijdens dit event wordt er door leerlingen vintage kleding verkocht. De opbrengst gaat dit jaar naar 3FM Serious Request: Het Vergeten Kind.

Leerlingen uit jaar 3 hebben hard gewerkt aan de organisatie voor dit kledingevent. Er is veel kleding ingezameld en dit wordt voor een mooie prijs verkocht door de leerlingen. Onze kas is omgetoverd in een shop en wij kunnen niet wachten om dit te laten zien. Naast de verkoop van kleding wordt er ook een hapje en drankje geserveerd! Donderdag 15 december om 13:00 uur start de verkoop. De wethouder is hierbij aanwezig en zal aftrappen.

Het Vergeten Kind zet zich in voor kinderen in Nederland die het moeilijk hebben, omdat er thuis veel problemen zijn. Soms is de situatie zo ernstig dat ze niet meer bij hun ouders wonen. Het doel is dat al deze kinderen zich gehoord en gezien voelen, op een veilige en stabiele plek wonen en zicht positief kunnen ontwikkelen, zodat ze hun eigen plek vinden in de maatschappij.